Mutrivia Ankara Startup Zirvesi’nden Ödül Aldı

10 Aralık’ta düzenlenen Ankara Startup Zirvesi bu sene Ankara Ticaret Odasında 500’den fazla katılımcı ile gerçekleştirildi. Etkinlik Bilkent Genç Girişimciler Topluluğu ve Cyberpark partnerliğinde birbirinden farklı startupları bir araya getirdi.

Zirvede aynı zamanda 3 farklı yarışma kategorisi yer almakta olup Elevator Pitch, Final Battle ve Big Four kategorilerinde 100’ün üzerinde başvurudan 20’si yarışma hakkı elde etti.

Bilkent Bilgisayar Mühendisliği 4.sınıf öğrencilerinden Lara Fenercioğlu, Gökhan Taş, Bedirhan Sakinoğlu, Sabahattin Utku Sezer ve Zeynep Ziyagil; Bilgisayar Mühendisliği bölümü hocalarından Prof. Halil Altay Güvenir’in mentorlüğünde Mutrivia takımı Elevator Pitch kategorisinde yarışma hakkı elde etti. Yarışma sonucunda Cyberpark’tan Ön Kuluçka ve AWS $5,000 kredi kazandılar.