Dr. Öğretim Üyesi Hamdi Dibeklioğlu 2023 BAGEP Ödülü Kazandı

Bilim Akademisi tarafından açılan Genç Bilim İnsanları Ödül Programı BAGEP’in amacı, üstün başarılı genç bilim insanlarını ödüllendirmek, desteklemek, bilimde önde gelen gençlerin tanınmalarını ve araştırmalarından haberdar olmalarını sağlamaktır.

Program bilimin her alanından, 40 yaşını geçmemiş, doktoralı veya tıpta uzmanlığını almış bilim insanlarına açıktır. Aynı kişiye iki kez verilmeyen BAGEP ödülü iki yıllık araştırma desteği ve bir ödül sertifikasından oluşur. Bu ödül, genç bilim insanının araştırmaları için gerekli harcamaları karşılaması amacıyla, önceden bir harcama planı istenmeksizin, karşılıksız olarak verilmektedir. En iyi genç akademisyenlerimizin belirlenmeleri, ödüllendirilmeleri ve yeni araştırmalar için desteklenmeleri amacı ile 2013 yılından bu yana ödüller verilmektedir.

İletişim ve Tasarımı Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Ayşenur Dal, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hamdi Dibeklioğlu, İktisat Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Burçin Kısacıkoğlu, Elektrik – Elektronik Mühendisliği Bölümü ile Ulusal Manyetik Rezonans Araştırma Merkezi’nden Dr. Öğr. Üyesi Aykut Koç, Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Seçkin Köstem, Makine Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Onur Özcan, Matematik Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Deniz Yılmaz ve Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Enstitüsü – UNAM’dan Dr. Öğr. Üyesi Hasan Yılmaz’ı başarılarından dolayı tebrik ederiz.