Bilkent Üniversitesi Öğretiminde Üstün Başarı Ödülü

Bölümümüz hocası Lori Russell Dağ 2021 yılı Bilkent Üniversitesi Öğretimde Üstün Başarı Ödülü aldı.

Lori Russel Dağ Bilkent Üniversitesi’ne 2001 yılında katıldı. Bir çok programlama dersini çok başarılı şekilde öğretti. Verdiği derslerden bazıları CS101, CS115, CS125, ve CS123 dersleridir. Öğrencileri tarafından da çok sevilen Lori Russell Dağ, öğretimde kendine özgü yaklaşımı ve her bir öğrenci ile ayrı ayrı sabırla ilgilenmesi ile etkin ve verimli öğretime çok iyi bir örnek oluşturdu.

ACM üyesi olan Lori Russel Dağ, 2016 ve 2017 yıllarında AÇM-W Avrupa Bölümü Çalışma Grup başkanlığı yapmıştır.

Bilkent Üniversitesi adaylık tabanlı bir Öğretimde Üstün Başarı Ödülü sistemi uygulamaktadır. Ödül kazanan hocalar mezuniyet töreninde ödüllerini almaktadırlar.