Bilkent inzva Online Programlama Yarışmasında Başarılarıyla Öne Çıktı

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, inzva tarafından düzenlenen 4. Programlama Yarışması’nda (OPC) 3 ekibiyle ilk 10’a yerleşerek rekabetçi programlama konusundaki hünerini sergilemeye devam etti. Bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasında algoritmik düşünmeyi geliştirmek, analitik becerileri geliştirmek ve takım çalışmasını teşvik etmek amacıyla 4 Kasım’da düzenlenen yarışmaya Türkiye genelinde 26 farklı üniversiteden toplam 122 takım başvurdu.

Yarışmaya aktif olarak katılan 78 takımın 8’i Bilkent Üniversitesi’nden geldi. Bilkent takımları, aralarında yarışmanın 2.sinin de bulunduğu 3 takımla ilk 10’da yer aldı.

İlk 10’daki 3 takımlar:
Ahelsa, 2. sıra
2Fast1Curious, 6. sıra
Musebu, 10. sıra

Liderlik tablosuna ve genel sıralamaya detaylı bir bakış için Algoleague’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.