15. Ankara Startup Zirvesinde Üçüncülük Ödülü

Bilkent Genç Girişimciler Kulübü (YES) tarafından Jotform ana sponsorluğunda ve Bilkent Cyberpark partnerliğinde bu yıl 15.’si gerçekleştirilen Ankara Startup Zirvesi, girişimcilik dünyasının en önemli isimlerini Bilkent Üniversitesi Mithat Çoruh Amfi’sinde bir araya getirdi. Günün sonunda ise önceden başvurusu alınan 100’ün üzerinde startuptan seçilen 20 startup, Elevator Pitch ve Startup Battle kategorilerinde yarıştı ve birbirinden güzel ödüller kazandı.

Danışmanlığını Bilgisayar Mühendisliği hocalarından Eray Tüzün’ün yaptığı, CS 4.sınıf öğrencilerinden Aleyna Sütbaş, Berk Takıt, Baykam Say, Ramazan Melih Diksu ve Ömer Yavuz Öztürk’ün bitirme projesi olan FlavorsionElevator Pitch kategorisinde yarıştı ve Bilkent Genç Girişimciler Kulübü (YES) tarafından Üçüncülük ödülü aldı. Ayrıca proje ekibi, Amazon Web Services tarafından uygulamalrının geliştirme sürecinde kullanabilecekleri $5000 değerinde kredi ile ödüllendirildi ve Hacettepe Teknokent Ön Kuluçka programına davet edildi.