CS Fair 2023

CS Fair 2023, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bitirme Projeleri Fuarı, 2 Haziran 2023 tarihinde Merkez Kampüs Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Fuarda, bitirme projelerinin demoları, sunumlar, proje ve kişisel ödül törenleri, ikramlar ve bolca eğlence yer aldı. Etkinliğe öğrenciler, öğretim üyeleri, firma temsilcileri ve öğrenci aileleri katıldı.

Bu yıl fuarda 36 yenilikçi proje yer aldı. Yenilikçilik, 2012’den bu yana, Bilgisayar Mühendisliği Bölümündeki CS 491/492 derslerinin bir parçası olarak bitirme projelerinde önemli bir bileşen olmaktadır. Öğrenciler proje fikirlerini kendileri üretirler ve ayrıca farklı şirketlerde çalışan gönüllü inovasyon uzmanlarından geri bildirim alırlar.

CS Fair’a 14 firma sponsor olarak destek verdi. 14 kişisel ödül ve 9 proje ödülü verildi. Ayrıca başarılı asistan ödülleri de sunuldu.

Etkinliğe Rektör Prof. Aydoğan ve Rektör Yardımcıları Prof. Aytür ve Prof. Karaşan da katıldı.

CS Fair 2023 hakkında daha fazla bilgi, projeler, ödül alanlar ve fotoğraflar şu adreste bulunabilir: http://www.cs.bilkent.edu.tr/~csfair/