CS Mentörlük Programı

Bu yıl  (2021) Bilkent Bilgisayar Mühendisliği mentörlük programına 72 yeni  üçüncü sınıf öğrencisi katıldı ve  birer Bilkent mezunu olan mentörleri ile eşlendi. Mentörlerin çoğunluğunu Bilkent Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunları oluşturmakta. Aralık (2020) ayında öğrenciler mentörlük programına ilgilerini bilirttikten sonra, 20 Ocak 2021’de yapılan  mentör-öğrenci toplantısı sonucu mentörler öğrencileri tanıma fırsatı buldu. Daha sonraki 3 hafta boyunca mentör-öğrenci eşlemesi yapılarak, her bir öğrenci için bir mentör  atandı. Mentörlük programında öğrenciler mentörleri ile ara ara değişiklik platformlar vasıtası ile görüşerek, kariyer alternatifleri dahil bir çok konuda  danışmanlık  alabilmekte.