Yapay Zeka Yaz Okulu 2023 Başvuruları Başladı

Yapay Zeka Yaz Okulu Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği tarafından düzenlenmektedir. Katılan öğrenciler hem bilgisayar mühendisliği ve programlama temelleri üzerine, hem de güncel yapay zeka araştırma konularında uygulamalı eğitim alma fırsatı yakalayacaktır. Yaz okulu eğitimi sonunda, öğrencilerin kendi bilgisayarları ile temel programlama projeleri geliştirebilecekleri bilgi seviyesine ulaşmaları hedeflenmektedir.

Günümüzün en önemli ve en etkili mesleklerinden biri olan bilgisayar mühendisliği alanına ilgi duyan, tüm lise bir, iki ve üçüncü sınıf öğrencilerini yaz okuluna başvurmaya davet ediyoruz.

Kayıt ve Detaylı bilgi için tıklayınız.

BAŞVURU VE KAYIT

• İlk Başvuru Tarihi: 23 Mayıs 2023
  • Son Başvuru Tarihi: 2 Haziran 2023

BAŞVURU KOŞULLARI

• Elektronik başvuruyu, son başvuru gününe kadar eksiksiz olarak tamamlamak,
  • Lise birinci, ikinci veya üçüncü sınıfı Haziran 2023 tarihi itibarıyla bitirecek olmak (lise mezunlarının başvuruları kabul edilmeyecektir).

ÖNEMLİ BİLGİLER

• Kayıt hakkı kazanan öğrenciler ile 7 Haziran 2023 günü e-posta ile iletişime geçilecektir.
  • Bu yılki yaz okulu çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
  • YZYO 2023 için kayıt ücreti 1100 TL’dir.